Visita pel patrimoni de la Barcelona de principis del segle XX

El proper dissabte 29 d’abril, farem una visita pel patrimoni de la Barcelona de principis del segle XX.

Visitarem dos edificis d’habitatges i com s’han rehabilitat per allotjar a famílies del segle XXI.  Farem una visita guiada a dos habitatges situats a l’edifici MAS DE MIQUEL i a la CASA OLLER acompanyats dels arquitectes autors de la seva reforma.
Iniciarem la visita a l’edifici Mas de Miquel, construït per l’arquitecte Domènec Sugrañes i Gras l’any 1929 i el primer exemple a la ciutat d’edifici d’habitatges amb estructura de formigó armat. La visita la realitzarem de la mà del despatx Metronom Arquitectura, que actualment està realitzant la rehabilitació d’un dels seus habitatges.
 Finalitzada la visita ens desplaçarem a la Casa Oller, obra de reforma de l’any 1900 per l’arquitecte Pau Salavat i Espasa a partir de l’edifici construït el 1871 pel mestre d’obres Eduard Fontseré. La visita la realitzarà el despatx Octavio Mestre Arquitectos, qui va finalitzar les obres de rehabilitació de l’edifici l’any 2020. Durant la visita realitzarem un recorregut a través dels espais comuns de l’edifici i l’habitatge de planta principal.
 Aprofitant l’arribada de la primavera i que els dies es van allargant la jornada es desenvoluparà en horari de tarda.  Ens trobarem a: 

16.15h CASA MAS DE MIQUEL, Avinguda Diagonal 520, 08006 Barcelona
17.17h CASA OLLER, Gran Via de les Corts Catalanes, 658, 08010 Barcelona.

La visita és gratuïta i les places són limitades, per això cal inscripció prèvia seguint l’enllaç.

Per a més informació >>